AGAVA doo je uspešno preduzeće osnovano 1990. godine. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz, distribucija i servisiranje mašina i alata za održavanje travnatih površina i vrtova.

U periodu od osnivanja preduzeća ustanovili smo stalnu saradnju sa vodećim proizvodjačem kosilica za travu – multinacionalnom kompanijom MTD iz Clevelanda SAD.

Program MTD obuhvata široku lepezu proizvoda: kosilice za travu, motorne kose i trimeri, lančane testere, kopačice, čistači snega, ručni alati za vrt, i ATV vozila.

Distribucija roba iz uvoznog programa AGAVA vrši putem velikog broja saradničkih firmi kojima je pokrivena teritorija Srbije. Takođe, robu distribuiramo i putem naša dva maloprodajna objekta u Beogradu.

Da sve mašine rade besprekorno brine mreža servisnih radionica širom Srbije kao i naš centralni servis u Beogradu. Uz bogat asortiman rezervnih delova kojim raspolažemo, kao i edukovanim osobljem, uspešno rešavamo sve probleme, kako za vreme trajanja garantnog perioda, tako i nakon njegovog isteka.

Naše prednosti u odnosu na konkurenciju:

  • Raznovrsna ponuda roba za negu trave i vrt po povoljnim cenama
  • Stručno savetovanje kupaca prilikom kupovine
  • Celokupan prodajni servis
  • Snabdevanje originalnim rezervnim delovima
  • Stručno i kvalitetno servisiranje u garantnom i vangarantnom periodu